Creaclub

Elke derde donderdag van de maand (behalve augustus) maken we kaarten in de Lichtkring. We beginnen om 10.00 uur met koffie en koek, gezelligheid en ontmoeting staan voorop. We maken gebruik van verschillende technieken, de kaart die je maakt kost € 1,- en de koffie is gratis.
Twee keer per maand gaan we bij Ellen thuis, met vijf personen van de club, kaarten maken voor een goed doel. De komende jaren is het goede doel: een adoptieproject van de stichting Roemenië Hunedoara. De armste gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara krijgen drie keer per jaar een levensmiddelenpakket.
Wij hebben twee vrouwen geadopteerd, Rozalia en Victoria, die dit pakket zullen ontvangen.
In april en november is er na de kerkdienst een verkoop van de kaarten, de data worden vermeld in het wijkbericht.
Inlichtingen: Nel Boogaard of Ellen Visser, tel. 425613 of email: ellenvisser@hetnet.nl

Eerste bijeenkomst: donderdag 15 september, de Lichtkring, aanvang 10.00 uur.