Creaclub

Elke derde donderdag van de maand gaan we kaarten maken in de Lichtkring.
We beginnen om 10:00 uur met koffie en koek, gezelligheid en ontmoeting staan voorop. Er worden verschillende technieken gebruikt, de kaart die je maakt kost € 1,00 en de koffie is gratis. Marga van Noorel zorgt voor de kaarten en Nel Boogaard voor de koffie.

Iedere week gaan vier personen, van de creaclub, bij Ellen Visser thuis kaarten maken voor de verkoop. De opbrengst gaat naar het adoptieproject van de stichting Roemenië Hunedoara. De armste oudere gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara krijgen drie keer per jaar een levensmiddelenpakket.
De creaclub heeft twee vrouwen, Rozalia en Victoria, geadopteerd en zij ontvangen dit pakket.
We hebben, na aftrek van de kosten, altijd geld over en sturen dat bedrag voor winterhulp.
De verkoop van de kaarten is in mei en november tijdens de koffie-ochtend op donderdag in de Lichtkring. De datum wordt vermeld in Kerk en Samen.

Inlichtingen creaclub: Ellen Visser, tel. 425613, e-mail ellenvisser4@gmail.com

Data: 2021/2022 16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni, 21 juli, augustus vakantie.