Creaclub

Elke derde donderdag van de maand (behalve augustus)
maken we kaarten in de Lichtkring.
We beginnen om 10.00 uur met koffie en koek, gezelligheid en ontmoeting staan voorop.
We maken gebruik van verschillende technieken, de kaart die je maakt kost € 1,00 en de koffie is gratis.
Twee keer per maand gaan we bij Ellen thuis, met vijf personen van de club, kaarten maken voor de verkoop.

De komende jaren is het goede doel: het adoptieproject van de stichting
Roemenië Hunedoara . De armste gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara krijgen drie keer per jaar een levensmiddelenpakket.
Wij hebben twee vrouwen geadopteerd, Rozalia en Victoria, die dit pakket zullen ontvangen.
Ook sturen we een bedrag voor winterhulp.
In november is er een verkoop van de kaarten voor en na de kerkdienst, de datum wordt vermeld in het wijkbericht.

Inlichtingen: Marga Noorel, Nel Boogaard of Ellen Visser, tel. 425613 of email: ellenvisser4@gmail.com

Data: 15 november en 20 december 2018 en 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli 2019, aanvang 10 uur.