Kerkcafé

In de Lichtkring zien we elkaar onder andere op de zondagochtend. Maar nu kan dat ook op vrijdagavonden in het Kerkcafé. Gewoon een gezellige avond, met leuke ontmoetingen en een goed gesprek.
Het Kerkcafé vindt 1 x per maand plaats in de kelder van de Lichtkring van 20.30 tot 23.30 uur. Iedereen tussen 18 en 80 jaar is van harte welkom voor een kop koffie of thee, en later op de avond een goed glas (inhoud naar wens…). Dé ideale gelegenheid om in een gezellige sfeer nader kennis te maken met mensen uit kerk of uit de wijk, of gewoon lekker bij te kletsen met de mensen die je anders alleen kort op zondagmorgen even spreekt.

Je hoeft niet persé de hele avond te komen; even binnen komen lopen op een moment dat jou goed uitkomt kan ook prima. Niets moet, en er kan veel, dus…kom ook! En neem gerust iemand mee die ook nieuwsgierig is naar het Kerkcafé.

Het kerkcafé wordt gehouden op de vrijdagen:

9 november en
14 december 2018
10 mei en
14 juni 2019

We hopen je te zien in het Lichtkring Kerkcafé!

Voor meer informatie:
Marleen Knijnenburg, Sacha Lefeber, Ruth Schreuders en Diana Boerefijn.