Marriage Course

Al heel lang getrouwd? Of misschien nog maar een paar jaar? Niet getrouwd, maar wel een serieuze relatie? Als jullie je relatie blijvend willen versterken, dan is de Marriage Course echt iets voor jullie.


Ook dit jaar organiseren we weer een serie van 4 avonden (mogelijk verlengd met 2 extra avonden) van verdieping en ontspanning. De Marriage Course kent een feestelijk karakter; het is echt een avondje uit voor stellen. In een gezellige en intieme sfeer spreek je samen (er zijn geen groepsgesprekken) over de dingen die er echt toe doen in het leven en in je relatie, en waarvoor je in de hectiek of juist in de routine van het dagelijkse leven geen tijd vindt. Thema’s, die de revue passeren, zijn onder meer: communicatie, conflicten oplossen, vergeving, impact van familie en de taal van de liefde. Na elke avond krijg je als stel “huiswerk” mee om thuis nog eens verder uit te werken of te bespreken. 

“De Marriage Course hielp ons weer nieuwe dingen te ontdekken in elkaar waar je mee verder kunt…” 

Voor wie 
Voor iedereen die extra tijd en aandacht wil geven aan zijn of haar relatie. Soms denken mensen dat de Marriage Course is voor mensen met problemen in hun relatie. Natuurlijk zijn zij welkom, maar net zo goed de stellen die het goed hebben samen. Tijd en aandacht voor elkaar en een verdiepend gesprek is in elke relatie belangrijk. In de inleidingen verwijzen we regelmatig naar Bijbelse noties, maar ook wanneer je niet gelooft heeft de Marriage Course je veel te bieden.
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/activiteiten/andere-activiteiten/marriage-course/Marriage%20course.JPG

De avond begint met een heerlijke maaltijd gekookt door koks uit onze gemeente. 

Kosten 
Kosten, € 20 per avond per stel + € 8,50 voor een boekje. 

Data 
Wanneer: donderdagavond van 18.45-21.45 uur.
24 mei, 7 juni, 21 juni, 5 juli 2018
Waar: In de kelder van de Lichtkring, Amerikalaan 91, Alphen aan den Rijn
Na de zomervakantie plannen we (indien gewenst) in overleg de laatste 2 avonden.

We hebben plaats voor minimaal 5 en maximaal 7 stellen.

Meldt u vóór 10 mei aan bij de onderstaande contactpersonen 
Tineke en Peter de Jong, tel 426554, tdejongkool@kpnmail.nl
Elvira en Marco van Doorn, tel 600157 e.vandoornwezelenburg@gmail.com
(bellen liefst na 18.00 uur)
Comments