Activiteiten‎ > ‎Gesprekskringen‎ > ‎

Belijdeniskring

‘Nu neem ik de verantwoordelijkheid van mijn ouders over. Zij lieten mij als kind dopen. Nu doe ik belijdenis en ben ik helemaal zelf verantwoordelijk’. Dat zei Patricia toen zij belijdenis deed.
Belijdenis is een lastig iets. Velen voelen een schroom om voorin de kerk hardop uit te spreken dat ze geloven in God en volop lid willen worden van de kerk.
We hopen dat er een groepje ontstaat waar verder gesproken wordt over geloof en twijfels. Over keuzes maken en God. Vragen over de Bijbel, geloofswoorden, ze kunnen allemaal aan bod komen.
Deelname aan deze groep betekent zeker niet dat je al meteen toezegt voor de Pinksterdienst 2017, de zondag waarop de belijdenis gedaan kan worden.
Meedoen aan een van de andere gesprekskringen of Bijbelgroepen kan een goede voorbereiding zijn op de belijdeniscatechese omdat hier veel geloofsvragen aan bod komen.
Wie er meer over wil weten: geef een seintje.
Informatie en opgave: Ds. Kees van Stralen

Data: in overleg