Activiteiten‎ > ‎Jeugd‎ > ‎

Jeugdkerk

Iedereen die in de onderbouw van de middelbare school zit, is van harte welkom bij de Jeugdkerk. Natuurlijk alle ‘overstappers’ van dit jaar, maar daarnaast iedereen die de voorgaande jaren geweest is. En ben je nog nooit geweest, maar nieuwsgierig naar wat wij doen, kom gezellig langs. De leiding is in handen van Menno, Nora, Elly, Henny, Lona, Annick en Rianne. Meestal is er een groep van 15 tot 20 jongeren. We hebben elke maand een ander thema. Dat wordt uitgewerkt vanuit een Bijbelverhaal, maar ook met filmpjes van YouTube en door er met elkaar over te discussiëren.
Elke eerste zondag van de maand komen wij tijdens de kerkdienst bij elkaar in de jeugdkelder.

Data: 7 oktober,4 november, 2 december, 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni.