Activiteiten‎ > ‎Jeugd‎ > ‎

Jeugdkerk plus

De jeugdkerk-plus is bedoeld voor alle jongeren vanaf het 4de leerjaar middelbaar onderwijs en is een vervolg op de jeugdkerk.
Iedere tweede zondag van de maand houden we in de kelder van de Lichtkring met een groep jongeren een geheel eigen viering. De aanvangstijd is gelijk aan de gewone kerkdienst.
De vieringen zijn gericht op uitwisseling van meningen en ideeën. Het is heel boeiend te weten hoe leeftijdsgenoten denken over allerlei zaken als bidden, diaconie, avondmaal en andere geloofsaspecten. Verder wordt er veel nagedacht hoe we als groep samen iets kunnen doen om deze wereld weer wat eerlijker en beter te maken.
De jeugdkerkplus is een gave groep, die gemiddeld zo’n 15 man/vrouw groot is.
Ook op Facebook kun je ons vinden: Jeugdkerk Plus Lichtkring.
Informatie: Jan Henk Leeuwenburg, tel. 439434 of leeuwenkoning4@hetnet.nl

Data: 10 september, 8 oktober, 12 november en 17 december (kerstontbijt) 2017. En 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni 2018.