Activiteiten‎ > ‎Jeugd‎ > ‎

Jong Alphen

Jong Alphen is een initiatief om jeugd uit kerken in Alphen aan den Rijn met elkaar te verbinden. Jong Alphen organiseert voor hen allerlei activiteiten:

18 november 2018
Jong Alphen Meet Up Jeugddienst

Jong Alphen organiseert in samenwerking met vijf kerken een gezamenlijke jeugddienst op zondagavond 18 november 2018. In de jeugddienst ontmoeten Alphense jongeren elkaar en worden geïnspireerd in hun geloof, samen met andere jongeren. In de jeugddienst komt elke kerk naar voren in het zingen en het vertellen zodat elke jongere zich thuis voelt. Het thema van de avond is Meant to Be: God is dichtbij en laat zich onverwacht zien.

De Jong Alphen Meet-Up wordt gehouden in de aula van Groene Hart Topmavo. Vanaf 19:00 uur ben je welkom om en om 19:30 uur begint de jeugddienst. Na afloop is er nog een hapje en een drankje.

Voor meer informatie: www.jongalphen.nl/jeugddienst/ of stel je vraag via info@jongalphen.nl

1 februari 2019
Jong Alphen Sirkelslag Young

Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijdt je tegen meer dan 700 groepen in heel Nederland. In Alphen geven we een lokaal tintje aan Sirkelslag: we strijden met alle teams in Alphen onderling tegen elkaar. Welk team in Alphen presteert het best?
Laat de ChurchBattle Sirkelslag maar beginnen!

Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de Nederlandse ranking (en als je je bij ons opgeeft, zie je dus ook de lokale ranking). Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12.

Voor meer informatie: www.jongalphen.nl/sirkelslag/ of stel je vraag via info@jongalphen.nl

29 maart 2019
Jong Alphen ChurchBattle Sport

Het is goed om even uit te leggen wat een ChurchBattle is. Het is niet de bedoeling om jongeren uit andere kerken de hersens in te slaan, maar we gaan met elkaar wel (sportief) de strijd aan om de felbegeerde ChurchBattle Award. In 2018 deden er meer dan 80 jongeren uit meer dan acht Alphense kerken mee. Een mooie manier om verbinding en ontmoeting te combineren met een gezonde en gezellige avond!

Heb jij een goed idee?
Ook in 2019 hopen we weer een ChurchBattle Sport te organiseren. De datum is al bekend, maar we hebben nog geen concrete ideeën uitgewerkt, dus dat geeft jou de gelegenheid om mee te denken en te doen. Heb jij een idee voor een sport die we met veel jongeren kunnen spelen? Wil je meehelpen om te organiseren? Stuur jouw idee naar event@jongalphen.nl!

Voor meer informatie: www.jongalphen.nl/churchbattle-sport/ of stel je vraag via info@jongalphen.nl