Activiteiten‎ > ‎Jeugd‎ > ‎

Zeilweekend Friesland 3 t/m 5 september 2021

Al enkele jaren gaan we in september met een groep van ruim 70 jongeren en schippers een weekend zeilen in Friesland. Met goede herinneringen kijken wij hier nog op terug. Nu de beperkingen met betrekking tot het Corona-virus steeds ruimer worden en de verwachting dat alle 18+ deelnemers in september zijn ingeënt, hebben we besloten dit jaar weer met een groep jongeren in Friesland te gaan zeilen. We hebben een nieuwe kampeerboerderij in Sandfirden gevonden waar we in een kamphuis en in tenten zullen verblijven. Dit is een mooie uitvalsbasis om onze zeiltochten te organiseren.

Voor wie?
Alle jongeren vanaf de brugklas t/m 20 jaar uit de Goede Bron, de Maranathakerk en de Lichtkring mogen mee. Zoals andere jaren hebben we ook stafleden nodig die met ons het weekend organiseren. Deze stafleden zijn tussen de 20 - 25 jaar.

Kosten
Ook dit jaar proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. De kosten voor het weekend bedragen 80 euro en we vragen een minimale bijdrage van 60 euro.

Zeilweekend bijna vol
Als je mee wilt gaan, schrijf je dan snel in. Wanneer we de grens bereikt hebben, zetten we je op de wachtlijst en daar krijg je dan een bevestiging van.

Aanmeldingsformulier Zeilweekend ‎‎‎‎‎[Aanmeldingsformulier voor het zeilweekend]‎‎‎‎‎

Wil je de herinneringen van vorig jaar ophalen? Bekijk dan deze video.

Zeilweekend 2019

Heb je behoefte aan meer informatie? Bel met één van de onderstaande personen,
John van der Nagel (476065)
Jurjen Bade (472115)
Sjoerd Smit (430032)
Peter Bruijnes (06-48980095) Maranathakerk
Rob de Boer (06-41286440) De Goede Bron

Inmiddels kunnen we terugkijken op een aantal geweldige zeilweekenden. Gelukkig kunnen we nog nagenieten van de foto's die dat weekend gemaakt zijn. De foto's kun je op facebook bekijken. Hier zijn de foto's uit 201620172018 en 2019 te vinden.