Activiteiten‎ > ‎Jeugd‎ > ‎

Zeildag op de Kaag 5 september 2020

Al enkele jaren gaan we in september met een groep van ruim 70 jongeren en schippers een weekend zeilen in Friesland. Met goede herinneringen kijken wij hier nog op terug. Vanuit Corona-oogpunt brengt een weekend nu nog teveel risico's met zich mee. De intimiteit van het zingen bij een kampvuur, het doen van spelletjes in het kamphuis en met elkaar eten aan lange tafels gaat met al deze regels niet lukken.
We hebben wel een alternatief bedacht. Het zeilen valt namelijk onder de buitensporten, waarvoor geen anderhalve meter afstand hoeft te worden gehouden. We willen daarom op zaterdag 5 september een dag met elkaar gaan zeilen op de Kaag, met na afloop een heerlijke snack.

Voor wie?
Alle jongeren vanaf de brugklas uit de Goede Bron, de Maranathakerk en de Lichtkring mogen deze dag mee in de zeilboten.

Waar moet je zijn?
We verzamelen op zaterdagmorgen om 10:00 uur bij Botenverhuurder Mollers, Huigsloterdijk 412, Buitenkaag.

Alle deelnemende jongeren en ouders hebben een brief gekregen met daarin alle richtlijnen en instructies.

Kosten:
De kosten voor het huren van de boten en het eten komen op ca. €30,- en we vragen een minimale vergoeding van €25,- per persoon. We gaan er vanuit dat er voldoende ouders zijn die de kinderen naar de Buitenkaag willen brengen / halen.

De inschrijving is gesloten.

Wil je de herinneringen van vorig jaar ophalen? Bekijk dan deze video.

Zeilweekend 2019

Heb je behoefte aan meer informatie? Bel met één van de onderstaande personen,
John van der Nagel (476065)
Jurjen Bade (472115)
Sjoerd Smit (430032)
Peter Bruijnes (06-48980095) Maranathakerk
Rob de Boer (06-41286440) de Goede Bron

Inmiddels kunnen we terugkijken op een aantal geweldige zeilweekenden. Gelukkig kunnen we nog nagenieten van de foto's die dat weekend gemaakt zijn. De foto's kun je op facebook bekijken. Hier zijn de foto's uit 201620172018 en 2019 te vinden.