Activiteiten‎ > ‎

Tanzaniareis

In de zomer van 2019 gaan 20 jongeren uit de Lichtkring, de Maranathakerk en de Bron naar Tanzania. Zij bezoeken en helpen Stichting IOP. Dit is een veelzijdige stichting met o.a. een weeshuis, een middelbare school, een bibliotheek en een ondersteuningsfunctie voor de allerarmsten in de regio. Om dit goede doel van voldoende hulp en materiaal te kunnen voorzien is geld nodig, wat de jongeren verzamelen met acties in en rond de Alphense kerken. Een voorbeeld hiervan is de pannenkoekenactie 'Panzania' waarbij u de jongeren kunt inhuren om pannenkoeken te bakken! Zie daarvoor onze website.

Houdt deze pagina in de gaten voor updates! Meer informatie kunt u ook krijgen via de volgende kanalen:

Website van de jongerenreis: www.alphengoestanzania.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/TanzaniaIOP2019/
Website van het project: http://www.iopnederland.nl/
Contact: projecttanzania2019@gmail.com

Kwa heri!

Panzania
Vanaf 1 oktober kunt u smullen van verse, zelfgebakken pannenkoeken voor het goede doel! Dat werkt als volgt: u kunt ons een mailtje sturen via panzania2018@gmail.com. Geef daarin aan op welke datum u getrakteerd wilt worden, voor hoeveel eters, en of u nog speciale (dieet-)wensen heeft. Vervolgens komen 2 jongeren bij u thuis, en kunt u smullen. Uiteindelijk bepaalt u wat u ervoor betaalt! Uiteraard gaan de opbrengsten voor de volle 100% naar het project, Stichting IOP in Tanzania. We hopen u binnenkort te zien!