Activiteiten‎ > ‎

Tanzaniareis

In de zomer van 2019 gaan 20 jongeren uit de Lichtkring, de Maranathakerk en de Bron naar Tanzania. Zij bezoeken en helpen Stichting IOP. Dit is een veelzijdige stichting met o.a. een weeshuis, een middelbare school, een bibliotheek en een ondersteuningsfunctie voor de allerarmsten in de regio. Om dit goede doel van voldoende hulp en materiaal te kunnen voorzien is geld nodig, wat de jongeren verzamelen met acties in en rond de Alphense kerken. Een voorbeeld hiervan is de pannenkoekenactie 'Panzania' waarbij u de jongeren kunt inhuren om pannenkoeken te bakken! Zie daarvoor onze website.

Houdt deze pagina in de gaten voor updates! Meer informatie kunt u ook krijgen via de volgende kanalen:

Website van de jongerenreis: www.alphengoestanzania.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/TanzaniaIOP2019/
Website van het project: http://www.iopnederland.nl/
Contact: projecttanzania2019@gmail.com

Kwa heri!

Open Podium
Iedereen heeft een talent. Zo kan de een geweldig zingen, kan de ander mensen aan het lachen krijgen en weer een ander danst de sterren van de hemel. Heb jij altijd al jouw talent willen laten zien? Of ken je iemand wiens verborgen talenten geweldig zouden aanslaan voor publiek? Je angst overwinnen voor een goed doel? Geef je dan op voor het open podium en laat iedereen jouw leuke sketch, goocheltruc of liedje horen en zien.

Het open podium zal plaats vinden op zaterdagavond 2 februari 2019, in de Lichtkring.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan door voor 10 december een mailtje te sturen naar openpodiumtanzania@gmail.com. Geef hierin even aan wat voor soort act je wilt gaan doen en hoe lang je act ongeveer zal duren.

Vragen? Spreek gerust een van ons aan, we helpen u/jou graag verder.

Ben je naast goed in zingen of dansen ook goed in koken? Stuur dan nog snel jouw favoriete recept in voor ons kookboek! Insturen kan nog tot uiterlijk maandag 2 december 2018 door een mailtje te sturen naar projecttanzania2019@gmail.com.

Panzania
Vanaf 1 oktober kunt u smullen van verse, zelfgebakken pannenkoeken voor het goede doel! Dat werkt als volgt: u kunt ons een mailtje sturen via panzania2018@gmail.com. Geef daarin aan op welke datum u getrakteerd wilt worden, voor hoeveel eters, en of u nog speciale (dieet-)wensen heeft. Vervolgens komen 2 jongeren bij u thuis, en kunt u smullen. Uiteindelijk bepaalt u wat u ervoor betaalt! Uiteraard gaan de opbrengsten voor de volle 100% naar het project, Stichting IOP in Tanzania. We hopen u binnenkort te zien!