Actueel‎ > ‎

Aanmelden kerkdiensten

Instructie aanmelden kerkdiensten

Mocht u in de komende diensten graag naar de kerk willen maar wil het niet zo lukken met de reserveringstool of heeft u vragen over de reservering, dan kunt u vanaf nu bellen met 06-12945047. De mensen achter het nummer (Hennie, Esther, Maarten of Jos) zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen.

Nog even de regels op een rijtje:

• Graag alleen reserveren als uw wijk aan de beurt is! U kunt zich aanmelden tot de vrijdagavond om 21.00 uur voorafgaand aan de zondag waarop de kerkdienst plaatsvindt. De mogelijkheid voor andere wijken om vanaf donderdag in te schrijven, is vervallen.
  • U ontvangt op zaterdag een mail waarin staat of u welkom bent of dat u helaas deze zondag niet kunt komen. Uiteraard gaan we zo zorgvuldig mogelijk met alle aanmeldingen om. Wel krijgen mensen die de dienst niet digitaal kunnen bijwonen voorrang.
  • Wij adviseren u zeer dringend om in de kerk een mondkapje te dragen wanneer u niet op uw stoel zit.
  • Uiteraard zijn alle diensten te volgen via kerkomroep of Facebook.

Het rooster voor de volgende weken:
  • 25 oktober Wijk B Kerk en Zanen midden: Ecolonia, Dreven en Gaarden, Afrikaanse landen, Aziatische landen, Europese Hoofdsteden
  • 1 november Wijk C Kerk en Zanen Zuid: Polderbuurt, Sluizenbuurt, Archeonbuurt, Burggooi, Eendenbuurt.
  • 8 november Wijk D Adressen buiten Kerk en Zanen

Niet gemeenteleden dienen zich aan te melden als gast.

De aanmelding gaat dan als volgt:

U klikt op de bovenstaande link en dan ziet u een agenda met daarin de kerkdiensten voor de komende tijd.
 Als u op een van de kerkdiensten klikt, verschijnt het volgende scherm waarbij u op "Reservering toevoegen" moet klikken.

Hierna komt u in het volgende venster terecht waarbij u uw gegevens en het aantal personen invult en daarna op "maak reservering" klikt.

Hierna vult u alle onderstaande velden in, zodat wij u kunnen bereiken wanneer we u willen informeren over de reservering.

Mensen die zich hebben aangemeld, komen op een lijst die we gebruiken bij de ingang van de kerk op zondag. Op die manier weten we wie tijdens de kerkdienst aanwezig zijn geweest. Door u aan te melden, geeft u toestemming aan de kerkenraad van de Lichtkring deze gegevens tot 5 weken na de kerkdienst te bewaren, zodat wij u kunnen informeren wanneer achteraf blijkt dat iemand besmet was met het corona-virus.

Tenslotte vragen wij u om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en thuis te blijven wanneer u corona verschijnselen heeft. Als u zich hebt aangemeld, en u bent toch niet in de gelegenheid om te komen, wilt u dat dan telefonisch aan ons laten weten?
Daarbij willen we u wijzen op onderstaande vragen. Als u één van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, verzoeken we u vriendelijk zich af te melden en de dienst niet te bezoeken.