Actueel‎ > ‎

Aanmelden kerkdiensten

Instructie aanmelden kerkdiensten
Inmiddels hebben we vier kerkdiensten gehad waarbij we gelukkig weer met meer mensen bij de dienst aanwezig konden zijn. Daarbij is er iedere zondag een specifieke wijk aan de beurt. Omdat we inmiddels midden in de zomer vakantieperiode zitten, en er dus minder mensen thuis zijn, willen we na 9 augustus tijdelijk per zondag twee wijken de mogelijkheid geven om de dienst te bezoeken. Daarom kunnen vanaf volgende week de volgende wijken zich aanmelden:
- 9 augustus wijk A
- 16 augustus wijken B en C
- 23 augustus wijken A en D
- 30 augustus wijken B en C

Niet gemeenteleden dienen zich aan te melden als gast.

Vanaf september zal waarschijnlijk weer één wijk per zondag worden uitgenodigd om naar de kerk te komen. We informeren u hier eind augustus over.

De aanmelding gaat dan als volgt:

U klikt op de bovenstaande link en dan ziet u een agenda met daarin de kerkdiensten voor de komende tijd.
 Als u op een van de kerkdiensten klikt, verschijnt het volgende scherm waarbij u op "Reservering toevoegen" moet klikken.

Hierna komt u in het volgende venster terecht waarbij u uw gegevens en het aantal personen invult en daarna op "maak reservering" klikt.

Hierna vult u alle onderstaande velden in, zodat wij u kunnen bereiken wanneer we u willen informeren over de reservering.

Nadat u op de knop aanmelden geklikt heeft, ontvangt u een mail met daarin de bevestiging van uw reservering.

Mocht het niet lukken om u aan te melden via de website, dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden bij Hennie van de Ouw,
06-41345065.

U kunt zich aanmelden tot de vrijdagavond om 21.00 uur voorafgaand aan de zondag waarop de kerkdienst plaatsvindt. Met de beperking tot één wijk per kerkdienst, verwachten we binnen het maximale aantal kerkbezoekers te blijven. Echter, mocht blijken dat dit maximale aantal wordt overschreden, dan zullen we mensen helaas toch teleur moeten stellen. In principe gaan we daarbij uit van de volgorde van aanmelding. We zullen in dat geval contact met u opnemen via de e-mail, of telefonisch als de aanmelding telefonisch heeft plaatsgevonden. Mocht u hierdoor een dienst toch niet kunnen bijwonen, dan zorgen we dat u bij een volgende dienst met voorrang bent aangemeld.

Mensen die zich hebben aangemeld, komen op een lijst die we gebruiken bij de ingang van de kerk op zondag. Op die manier weten we wie tijdens de kerkdienst aanwezig zijn geweest. Door u aan te melden, geeft u toestemming aan de kerkenraad van de Lichtkring deze gegevens tot 5 weken na de kerkdienst te bewaren, zodat wij u kunnen informeren wanneer achteraf blijkt dat iemand besmet was met het corona-virus.

Tenslotte vragen wij u om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en thuis te blijven wanneer u corona verschijnselen heeft. Als u zich hebt aangemeld, en u bent toch niet in de gelegenheid om te komen, wilt u dat dan telefonisch aan ons laten weten?
Daarbij willen we u wijzen op onderstaande vragen. Als u één van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, verzoeken we u vriendelijk zich af te melden en de dienst niet te bezoeken.