Actueel‎ > ‎

Kerkgeld App

Collecte via de mobiel of de website: Digitaal Portaal De Lichtkring

Vanaf mei 2020 is het mogelijk om eenvoudig bij te dragen aan de collecte via het Digitaal portaal de Lichtkring
Door een account aan te maken kunt u tegoeden kopen en via het tegoed uw bijdragen doen. Ook zonder account kunt u via iDeal bijdragen aan de collectes.

Nog eenvoudiger is het om de app "Kerkgeld" te downloaden op uw mobiel of tablet, zodat u deze altijd bij de hand heeft. In het bijgaande filmpje krijgt u van de kerkrentmeesters stap voor stap uitleg hoe u de app kunt downloaden en gebruiken.

Advies: koop een tegoed aan
Wij adviseren u een tegoed aan te kopen in de Kerkgeld App en van daaruit de giften te doen. Zo kunnen we de kosten voor iDeal beperken.

Veelgestelde vragen
Op de website Digitaal portaal de Lichtkring kunt u veelgestelde vragen en antwoorden vinden.
Staat uw vraag er niet bij? Stuur een mail naar kerkrentmeesters@pkn-lichtkring.nl of vul het contactformulier in op de website.