Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

‘Over_leven in de crisis’ – samen eten en vieren (vooraankondiging)

Geplaatst 24 sep. 2013 09:44 door Redactie Lichtkring
3 November: ‘over_leven in de crisis’ – samen eten en vieren

Het duurt nog even. Zeker, dat is waar. Maar toch alvast een bericht over een viering met een bijzonder tintje, dit najaar. Met een aantal jongeren en oudere jongeren hebben we onlangs bij elkaar gezeten om deze dienst voor te bereiden. 

Thema wordt ‘over_leven in de crisis’. We verwachten dat Nederland zich op zondag 3 november om 18.00 uur nog wel in een economische crisis zal bevinden. Deze crisis zullen we te lijf gaan door met elkaar te delen. Eerst eten en drinken, om 18.00 uur beginnen we de avond met een zogenaamde ‘American Party’: iedereen neemt iets mee en samen genieten we van het ingebrachte. Daarna, een uur later, de viering. Met Twitterelementen, een filmfragment en meer. Alles kunnen we nog niet vertellen. Maar wat vaststaat is dat we ook letterlijk met elkaar gaan delen. Iedereen wordt gevraagd een boek, CD of DVD mee te nemen.

Dus wil je altijd al van die ene CD af? Of staat dat ene boek al tijdenlang in de weg? Dit is je kans. Lever het in op 3 november vóór de dienst. En neem na de dienst iets anders mee naar huis.

Noteer dus vast 3 november in je agenda!

Rianne, Anneke, Flip, Anne Jet, Oscar en Martin
Comments