Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Adventsproject Kinderkerk

Geplaatst 10 nov. 2020 09:48 door Redactie Lichtkring
Lieve Kinderkerkgangers!

Wat missen we jullie en de wekelijkse momenten bij de kinderkerk met de hele groep!
Ook voor de komende tijd zullen we er rekening mee moeten houden dat we nog niet veel met elkaar kunnen zijn.

We praten voorzichtig al een beetje over hoe het met Kerst zal zijn….
En natuurlijk ook over de tijd vóór Kerst, namelijk Advent…..

Vorige jaren hadden we bij de kinderkerk altijd een speciaal project waar we de weken voor Kerst aan werkten.
We lezen het verhaal, kijken een filmpje, maken een werkje…
Dat willen we dit jaar ook wel proberen maar dan een beetje anders… dus ja… bij jou thuis.

Wij als leiding van de kinderkerk willen het hele advent project graag bij jou thuis brengen zodat je elke zondag tijdens de kerkdienst, of op een ander moment, er mee aan de slag kan. We hebben stiekem al een beetje vooruit gekeken en zien dat er leuke opdrachten gedaan worden waar we een expeditiekaart voor nodig hebben….

Deze willen we natuurlijk wel voor jou gaan bestellen.

Wil je ons (uiterlijk vóór 20 november) even een mailtje sturen (Erikagerrit@gmail.com) met je naam en adres (of je ouders vragen of ze dat willen doen) als je het leuk vindt om mee te doen?

Zo weten wij bij wie we een project kunnen brengen.

We hopen natuurlijk dat je ook enthousiast bent, zodat we snel de spullen bij jou kunnen afgeven!

Groetjes van de adventscommissie,
Renske en Erika