Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Appgroep

Geplaatst 12 mei 2021 12:38 door Redactie Lichtkring   [ 12 mei 2021 12:38 bijgewerkt ]
Beste ouders, verzorgers,

Graag informeren wij jullie over het bestaan van de appgroep ‘Lichtjes uit Lichtkring’ voor ouders/verzorgers van kinderen die deelnemen aan de Kinderkerk.

Het doel van deze appgroep is o.a. een vorm van communicatie (soms last minute) vanuit de Lichtkring/predikanten/ leiding kinderkerk naar ouders.

Soms gaat het om een vraag van iets dat tijdens de dienst van pas zal komen maar het kan ook een vraag/mededeling zijn voor de kinderen.

Het is dus niet de bedoeling dat in deze appgroep privéaangelegenheden worden gedeeld.

Deelname aan deze appgroep is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wil je aansluiten bij deze appgroep? Stuur een korte mail met vermelding van je mobiele nummer naar anneke.edel@tiscalimail.nl dan zal zij je toevoegen aan de groep.

Hartelijke groet,

Leiding Kinderkerk