Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Bericht van de jeugdwerker

Geplaatst 3 jun. 2015 10:37 door Redactie Lichtkring
Expeditie Loon op Zand.
De stoere helden van groep 5-8 gingen afgelopen weekend op kinderkamp in Loon op Zand. Hoewel het weer de avonturiers niet helemaal meezat, lieten ze zich er niet door weerhouden op spooktocht te gaan, speurtochten te ondernemen, smokkelspellen te spelen en wat er nog meer aan heldhaftigs op hun pad kwam. Op zondagmorgen ging het over Jozua en Kaleb, die ook op expeditie gingen. Niet naar Loon op Zand, maar naar het beloofde land. Jozua en Kaleb waren niet bang, omdat ze op God vertrouwden.

Ook ontdekkingsreizigers moeten wel eens opruimen, en toen alle spullen gepakt waren kon iedereen moe en voldaan de bus in voor de tocht naar huis.

Ruil je bed in …
voor een doos: Nacht Zonder Dak!
Heb jij wel eens een nacht op straat geslapen? Met Nacht Zonder Dak kun je zelf een krot bouwen en daar een nacht in slapen, om te voelen hoe het is als je dat elke nacht moet doen. En laat je daarvoor sponsoren door je ouders, familie en vrienden om mensen in India, Kenia en Bolivia te helpen. Samen met zeven andere kerken uit Alphen organiseren we van vrijdag 3 juli op zaterdag 4 juli Nacht Zonder Dak, en jij kan meedoen! Het wordt een fantastische avond met een mooi programma en te en een te gek avontuur: Geef je op!www.nachtzonderdak.nl/alphen

Groet,
Bram Alblas, Jeugdwerker Lichtkring
Comments