Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Beste ‘groep achter’!

Geplaatst 26 mei 2013 10:30 door Redactie Lichtkring
Voor jullie is het een drukke tijd. Kamp, een musical, feesten; allerlei manieren om afscheid te nemen van de basisschool. Na de vakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Dat is leuk, maar ook spannend omdat je niet precies weet hoe het daar allemaal zal gaan verlopen.
Ook in de kerk gaat er wat veranderen. Tot nu toe kon je naar de kindernevendienst en hoorde je daar vertellen uit de bijbel. Maar ja… kindernevendienst is voor kinderen van de basisschool.

Daarom willen we er op zondag 23 juni bij stilstaan, dat jullie “overstappen” naar de “gewone kerkdienst”. Hoe we dat precies gaan doen, merk je tijdens de dienst. Eén ding zullen we vast verklappen: we vertellen jullie ook waar je elkaar dan volgend jaar naast de kerkdienst nog meer kunt ontmoeten.

Om ervoor te zorgen dat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen, hebben we uitnodigingen rondgestuurd. Vergeet niet om vóór 26 mei het strookje bij de uitnodiging en een digitale foto in te leveren bij Lia de Koning (P. Mondriaanlaan 94) of - nog liever - te mailen naar leeuwenkoning4@hetnet.nl.

Mocht je de uitnodiging niet ontvangen hebben of kwijtgeraakt zijn, dan kun je je zo snel mogelijk opgeven bij Annie Tol, sd.tol@planet.nl. Je krijgt dan alsnog de uitnodiging en een ‘vertelblaadje’.

We hopen jullie allemaal te zien op 23 juni!
Groetjes van de leiding van de kindernevendienst groep 7-8