Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Beste groep achter!

Geplaatst 5 jun. 2014 03:17 door Redactie Lichtkring
Binnenkort gaat er voor jou een heleboel veranderen; je neemt afscheid van de basisschool, van veel bekende klasgenoten, juffen en meesters. Na de vakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Dat is leuk, maar ook spannend, omdat je niet precies weet hoe het daar allemaal zal gaan verlopen.

Ook in de kerk blijft het voor jou niet hetzelfde. Tot nu toe kon je naar de kindernevendienst en basics en hoorde je daar vertellen uit de Bijbel. En tja… ook dat gaat veranderen, want de kindernevendienst en basics is bestemd voor kinderen van de basisschool.
Op zondag 29 juni 2014 willen we erbij stilstaan, dat jij met nog een aantal kinderen “overstapt” naar de “gewone dienst”.
Hoe we daar aandacht aan gaan besteden verklappen we nog niet, maar het belooft leuk te worden! We hopen dat jij die zondag ook in de kerk komt.
Om er voor te zorgen dat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen willen we je vragen om het liefst zo snel mogelijk (maar in elk geval vóór 10 juni), door te geven of je mee doet met de overstapdienst.
Je kan je reactie per e-mail doorgeven aan Annie Tol, sd.tol@planet.nl.
Wil je als je mee doet ook gelijk het ingevulde vertelblaadje en een recente foto meesturen die bij de uitnodiging zat? Natuurlijk kan je het blaadje en je foto ook afgeven bij of opsturen naar Annie, Augustijnenlaan 26, 2408 DW Alphen aan den Rijn.
Je vertelblaadje en de foto inleveren tijdens de kindernevendienst kan natuurlijk ook. Maar alles per e-mail aanleveren heeft onze voorkeur.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 29 juni om 9.30 uur in de Lichtkring.

Groetjes van de leiding van de kindernevendienst en basics,
Mark Vermeulen, Dita van Dijk, Eline Ossevoort, Esmeralda Neven, Priscilla Westerink en Annie Tol