Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Boerenspellen bij Lena’s Hoeve op zaterdag 4 juli

Geplaatst 28 mei 2015 09:29 door Redactie Lichtkring
De verschillende PKN kerken (Lichtkring, Adventskerk, Maranathakerk, Goede Herderkerk en De Bron) in Alphen aan den Rijn hebben met elkaar een jeugdactiviteit georganiseerd voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Het lijkt ons leuk om elkaar beter te leren kennen en hoe kan dat beter dan met elkaar verschillende spellen te spelen!!! Er zijn activiteiten voor zowel de jongere kinderen als voor de oudere kinderen. Het wordt een super leuke ochtend met als afsluiting met elkaar pannenkoeken eten! Twijfel niet en geef je snel op!

Wat?? Boerenspelen als klompengolf, hooibergspelen, roeien, koe melken, boerenspellen en een rondleiding op de boerderij
Waar?? Bij Lena’s Hoeve, Compierekade 8
Hoe laat??? Van 9.45 uur tot 13.00 uur
Voor wie??? Voor kinderen van groep 1 tot en met 8
Wat nog meer?? Voor drinken en wat erbij tijdens de spellen wordt gezorgd! Het is handig om oude kleren aan te trekken en evt. een pakketje extra kleren mee te nemen. Ter afsluiting willen we met elkaar pannenkoeken eten. Wie wil mee bakken??

Lijkt het je leuk om mee te doen??? Geef je dan op voor 21 juni bij Marion de Groot, jeugdraad@pkn-lichtkring.nl en mail de volgende gegevens door:
Naam:……………………………………………………………………
Leeftijd:………
Voorkeur bij wie in een groep:………………………………
Zwemdiploma: wel/ geen
Bijzonderheden (medicijnen, dieet etc.):………………
Mijn ouders willen wel/geen pannenkoeken bakken

Comments