Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Challenge

Geplaatst 4 nov. 2020 09:59 door Redactie Lichtkring
Op zondagmiddag 29 november organiseren we een gave Challenge voor jongeren (12-18 jaar). Het precieze tijdstip volgt nog, maar houdt de middag alvast vrij!

Het wordt een viering met eigentijdse praise en popmuziek door een kleine band, een korte overdenking en een spel. Dit alles met als thema “Challenge, dare to believe!”. Want wat een uitdaging is het om te geloven als jongere in 2020! Hoe uit je je geloof? Voor welke extra uitdagingen sta je nu als mens en als christen met alle beperkingen door Corona?

Op dit moment denken we dat we maar met 30 jongeren in de Lichtkring aanwezig zullen mogen zijn, de uitnodiging verloopt via de catechesegroepen. Maar ook jij kunt thuis met je gezin of een vriend(in) met ons mee doen. De dienst is namelijk te volgen via kerkTV en als je vooraf aangeeft dat je mee wilt doen, zorgen we dat je de speluitleg van ons ontvangt. Er zijn een aantal momenten waarop je ook vanuit huis actief met ons mee kunt doen.

Extra leuk is dat er vanuit aan aantal andere kerken in Alphen ook groepen jongeren met ons mee hopen te doen, met wie we digitaal contact hopen te hebben tijdens de dienst.

Ga jij de uitdaging aan?

Tot dan!

Jannes, Jelle, Vera, Esther, Tirza, Floris, Wouter, Anne-Marie, Jurjen, Ruth en Marjan

Ps: aanmelden of meer informatie? Mail naar: kukler01@hetnet.nl