Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Clubkamp 2013, Daar zit muziek in!

Geplaatst 30 mei 2013 08:39 door Jeugdraad Lichtkring   [ 30 mei 2013 08:42 bijgewerkt ]
Het weekend van 24-25-26 mei was het weer zover: het jaarlijkse clubkamp.
We zijn weer naar Loon op Zand geweest en ondanks de slechte voorspellingen was het weer goed, droog, maar wel koud.

Het thema was dit jaar muziek en we zijn druk in de weer geweest met muziek en instrumenten. Het smokkelspel in het bos met muziekinstrumenten, liedjes bingo, het dirigentenspel en we hebben nog een echt stuk klassieke muziek met elkaar gespeeld en dat klonk veelbelovend. Natuurlijk zijn we naar de Loonse en Drunense duinen geweest, heerlijk gespeeld en kilo's zand mee terug genomen. De corvee ploegen bleven maar vegen …
Een buiten spellencircuit hoorde ook tot het programma en iedereen kreeg een rol in het improvisatie toneelstuk. We hebben veel gelachen! Op zondagochtend is Marion de Groot uit Alphen over gekomen voor de kampdienst. Met begeleiding van liedjes via internet, de muziekinstrumenten en de goede voorbereiding van Marion een geslaagde dienst. De club gaat met zijn tijd mee en was voor de thuisblijvers via twitter te volgen, zo konden ze meeleven en af en toe via een foto een glimp opvangen van het kamp.

Een vol programma met een aaneenschakeling van alleen maar leuke activiteiten, zowel de kinderen en leiding kwamen zondagmiddag moe maar voldaan terug. Binnenkort – 7 juni - foto avond om alle foto's te zien.

Volgend jaar weer?!
Leiding en bestuur Clubwerk.
 
(Klik op de foto's om een uitvergroting te zien)
Comments