Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Clubwerk, nog even geduld

Geplaatst 16 jan. 2021 02:00 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/clubs%20kinderhanden%20150x150.jpg
Nu de lockdown nog iets langer duurt en de basisscholen nog een paar weken extra dicht blijven hebben we helaas moeten besluiten ook de clubwerkactiviteiten tijdelijk niet door te laten gaan. We houden jullie op de hoogte wanneer we weer verder gaan, want we missen de leuke activiteiten met jullie wel. Want gelukkig konden we dit seizoen nog heel wat leuke activiteiten doen.

Zo hebben we meegedaan aan Sirkelslag Kids, een leuk landelijk spel van JOB. We gingen op reis met Paulus en moesten daarvoor een eigen rugzak met inhoud meenemen. Onderweg deden we allemaal ingewikkelde spelletjes. Van het maken van rebussen, een muziekstuk instuderen tot aan een heus waterballet toen we de Middellandse zee overstaken. Elk spel leverde punten op en zo bleken we 12e te zijn geworden van de 132 groepen die zich bij JOB hadden aangemeld. Een geweldige, en vooral leuke prestatie.
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/Sint%20en%20Piet.jpg

Toevallig kwam de week erop, geheel in corona-steil, de Sint met een van zijn pieten langs. Voor iedereen was er een klein cadeautje en een zakje strooigoed. Zowel de kinderen als ook Sint en Piet hebben zich enorm vermaakt. De Sint kennende is de vraag wie zich het meest heeft vermaakt.

En zo hopen we snel nog meer leuke activiteiten te organiseren. We kijken ernaar uit.

Vanuit het clubwerk,
Adriaan Lefeber

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/Sirkelslag%202.jpg https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/Sirkelslag%201.jpg


Comments