Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

De Clubs zijn weer begonnen...

Geplaatst 20 nov. 2018 12:12 door Redactie Lichtkring
Er is weer van alles te doen in de kelder op woensdag en donderdag avond, er worden spelletjes gedaan en volop geknutseld.

Op woensdag komen er rond de 12 kinderen op donderdag is het nog wat rustig en best wel ruimte voor nog meer spelende en knutselende kinderen.

Dus zit je in groep 4,5 of 6 dan ben je welkom op donderdagavond in de kelder van de kerk van 19.00 uur tot en met 20.00 uur,
ook op woensdag kun je er altijd nog bij maar dan moet je iets ouder zijn en in groep 6, 7 of 8 zitten. Zelfde tijd zelfde plaats.

Op woensdag hebben we al een aantal leuke dingen gedaan, een avond gevuld met spelletjes, een poppetje gemaakt van vetbollen en pinda’s voor de vogels en afgelopen vrijdag (oké af en toe dus op een andere dag) hebben we mee gedaan met sirkelslag een spel waar wel meer dan 350 groepen in heel Nederland tegelijk aan mee doen.

Dit jaar ging het over Mozes en vertrouwen hebben, naar aanleiding van dit verhaal moesten we een aantal opdrachten doen.

We moesten een mandje maken van plakband en een kindje van kranten en wc papier, daar hadden we 10 minuten voor en er werd ook nog uitgetest of het blijft drijven. Er moest een piramide gebouwd worden van suikerklontjes en daarvoor werden er ook sponsors gezocht die de bouw wilde sponsoren, het was dan ook heel leuk dat boven de voorbereidingen bezig waren voor de vrolijke dankjewel avond zodat sponsors dicht bij waren, en natuurlijk ook nog wat leiding gevraagd en zo hebben we met de piramide 17,00 euro bij elkaar gehaald voor kinderen in de knel. Dank jullie alle daarvoor. Dan war er natuurlijk ook de estafette bij met dit keer aan het einde daarvan de plagen op de goede plek leggen en het mooie overwinningslied wat de kinderen aan het eind geschreven hebben.

Zo zien jullie dat er altijd wat leuks te doen is en dan zijn we nog naar maar aan het begin van het seizoen en zijn er al heel wat leuke dingen bedacht om te doen.

Dus wie weet tot ziens op woensdag of donderdag avond.

De Leiding van de clubs