Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

De clubs zijn weer van start

Geplaatst 28 okt. 2014 01:25 door Redactie Lichtkring
Vanaf begin oktober is er weer een hoop gezelligheid te vinden in de clubruimte want we zijn weer begonnen.
Op de woensdag club (groep 7/8) waren er beide avonden rond de 12 kinderen en hebben we de eerste avond buiten gespeeld en de tweede avond gevuld met levend ganzenbord.


Daarbij waren naast de denk opdrachten als puzzels ook een aantal doe opdrachten waaronder,snoephappen, schmink jezelf als clown en verf een schilderij met je neus.  Het was erg gezellig en er werd enthousiast mee gedaan.

Ook staan er naast de spelletjes nog een aantal avonden knutselen op het programma
Vrijdag 7 november doen we met deze groep mee met sirkelslag, we gaan dan met meerdere groepen tegelijk die zich in heel Nederland bevinden een aantal opdrachten doen en na een paar dagen weten welke groep dat het beste gedaan heeft.

Zit je niet op club maar lijkt dit je wel leuk dan kan je gewoon mee doen. Geef je dan voor 4 november op bij Tineke Lievisse (tlievisse@versatel.nl) Het begint om 19.15 uur in de kelder van de kerk.

Denk je na dit stukje club wat leuk,er is nog plek vooral op de dinsdagclub(groep 5/6) en op donderdag (groep 4/5) en natuurlijk ook op woensdag. Het is van 19.00 uur tot 20.00 uur
Comments