Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

De wonderen zijn de wereld nog niet uit…….

Geplaatst 22 okt. 2014 03:52 door Redactie Lichtkring
Een groepje van 6 kinderen en 2 leiding komen bij elkaar om een leuke clubavond te beleven. Zoals gewoonlijk starten we altijd eerst met een Bijbel verhaal. We lezen het verhaal van Abraham en Sara die horen dat ze een kindje zullen krijgen.  


Na het verhaal praten we nog wat na. Met verbazing hebben ze geluisterd maar een man van honderd jaar die voor het eerst vadeC:\Users\Anneke\Pictures\2014-10-16 Abraham en Sara\Abraham en Sara 001.jpgr wordt, dat kan toch niet waar zijn! Één kind geeft aan wel te geloven in God maar niet in de Bijbel, juist door deze verhalen. We proberen uit te leggen dat dit de wonderen waren uit die tijd. Wij kennen en zien toch ook de wonderen uit onze tijd….? De kinderen komen zelf met allerlei voorbeelden. Zoals het bericht in het Jeugdjournaal van een kind dat dankzij een donornier toch verder kan leven. 
De clubavond wordt voortgezet met gezelschapsspelletjes, het is erg gezellig. Clubavonden vullen zich meestal met een knutsel/spelletjes activiteit. De invulling van deze week vonden wij de moeite waard om met u te delen.
Groeten,
Leiding van de dinsdagclub
Comments