Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Een zeer geslaagd clubkamp

Geplaatst 29 mei 2014 13:42 door Redactie Lichtkring   [ 3 jun. 2014 10:56 bijgewerkt ]
In het weekend van 23-24-25 mei zijn we weer met 30 kinderen en 12 leiding naar Loon op Zand vertrokken voor het jaarlijkse clubkamp.

Niet alle leiding was helemaal fit, maar een clubkamp overslaan is geen optie! Ook de keukenploeg was dit jaar een estafette geworden, maar dat mocht de pret niet drukken. Alles is heel goed verlopen. De sfeer was goed, het weer was prima, de uren slaap waren tekort. De boodschappenbriefjes actie heeft weer gezorgd voor veel boodschappen, waarvoor we iedereen nog graag willen bedanken!

Er zijn leuke buitenspellen gedaan, zoals levend cluedo, levend kwartet, een spooktocht, een wandeling naar de indrukwekkend mooie Loonse en Drunense duinen, we zijn muzikaal bezig geweest met het dirigentenspel. Zaterdagmiddag is Arie de Jong nog gekomen en heeft hij deelgenomen aan de spellen en hard geholpen om alle hongerige monden van zelfgebakken frietjes te voorzien. Ook de kampdienst was een succes, waarbij we contact hebben gehad met de dienst in de Lichtkring waar Martin Boon afscheid nam. In de kampdienst is veel gezongen, met gebruik van internet. Enthousiast kwamen er nog een aantal verzoeknummers en zijn er ook al diverse liedjes uit de nieuwe kinderbundel gezongen. Dat beloofd wat!


En zondagmiddag waren we weer terug in Alphen, met vuile was, soms nog viezere kinderen, moe, maar met een erg goed gevoel. Het was weer een geslaagd weekend!
Binnenkort gaan we nog even nagenieten met de foto avond, vrijdag 13 juni as om 19:30 u.
Comments