Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Geef je nu op voor de "Nacht zonder dak"!

Geplaatst 19 mei 2020 11:00 door Redactie Lichtkring
Wij, de jongeren van de Lichtkring gaan van 30 op 31 mei een nacht buiten slapen om geld op te halen voor straatkinderen en jongeren in Oeganda, Nepal en India die elke nacht zonder vast dak slapen. Doe jij ook mee met deze goede actie!!!?

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en wil jij meedoen, dat kan! Geef je op door een mailtje te sturen naar: nachtzonderdaklichtkring@gmail.com met je naam en leeftijd.

Ga daarna op zoek naar mensen die je sponsoren.

Je kunt je alleen aanmelden of samen met een klein groepje vrienden, maar hou je aan de richtlijnen van de RIVM, en slaap in de nacht van 30 op 31 mei een nachtje buiten in een tentje of je eigen gemaakte krot.

We zorgen ook voor een gaaf digitaal avond en ochtend programma zodat jij je niet hoeft te vervelen….

Val je niet in de leeftijdscategorie van mensen die mee kunnen doen, maar wil je toch helpen, dat kan, door geld overmaken naar de diaconie van de Lichtkring,
Triodos Bank
NL95 TRIO 0197 9824 09 onder vermelding van Nacht Zonder Dak.
U kunt ook de Kerkgeld App downloaden. Dan kunt u op een eenvoudige wijze doneren. Het instructie filmpje staat hier.

Help jij ons ons doel van 200 euro te halen?

Het Nacht Zonder Dak team,
Vera, Moo, Jannes, Hanna, Wouter Kukler, Jelle Kuit, Rianne en Ruth

Nacht Zonder Dak is een initiatief van Tear
Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. Zij bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken. Recht doen is een opdracht van God. Ze helpen waar ze kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken.