Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Beste groep achter!

Geplaatst 3 jun. 2015 10:55 door Redactie Lichtkring   [ 18 jun. 2015 04:45 bijgewerkt ]
Binnenkort gaat er voor jou een heleboel veranderen; je neemt afscheid van de basisschool, van veel bekende klasgenoten, juffen en meesters.
Na de vakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Dat is leuk, maar ook spannend, omdat je niet precies weet hoe het daar allemaal zal gaan verlopen.

Ook in de kerk blijft het voor jou niet hetzelfde. Tot nu toe kon je naar de kindernevendienst en basics en hoorde je daar vertellen uit de bijbel. En tja… ook dat gaat veranderen, want de kindernevendienst en basics is bestemd voor kinderen van de basisschool.

Op zondag 5 juli 2015 willen we erbij stilstaan, dat jij met nog een aantal kinderen “overstapt” naar de “gewone dienst”.
Hoe we daar aandacht aan gaan besteden verklappen we nog niet, maar het belooft leuk te worden! We hopen dat jij die zondag ook in de kerk komt.

Je hebt thuis een brief met een vertelblaadje ontvangen. Om er voor te zorgen dat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen willen we je vragen om vóór 6 juni door te geven of je mee doet met de overstapdienst. Wil je als je mee doet ook gelijk het ingevulde vertelblaadje en een recente foto meesturen?

In de brief vind je meer informatie hoe je je kan opgeven. Ook in het wijkbericht en de nieuwsbrief vind je deze informatie.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 5 juli om 9.30 uur in de Lichtkring.

Groetjes van de leiding van de kindernevendienst van groep 7-8 en basics.