Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Het clubseizoen gaat nu echt van start!

Geplaatst 26 sep. 2019 10:20 door Redactie Lichtkring
Aankomende week, starten de clubavonden weer. Vanaf woensdag 2 oktober start de club voor de kinderen in de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en op donderdag 3 oktober de clubavond voor de groepen 4, 5 en 6. De club vindt plaats in de jeugdkelder van 7 tot 8 uur ’s avonds. Alle kinderen zijn van harte welkom op een van de clubavonden.
Hou jij van spelletjes, knutselen, buitenspelen of gewoon van lekker chillen?
Kom dan ook naar club! We hebben ook een disco-avond, een filmavond en Sinterklaas komt een keer langs.
Als afsluiting van het jaar kun je mee met het spetterende kampweekend.
Reden genoeg dus om een keer te komen kijken!

Je hoeft niet alleen te komen, je klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. In overleg met de Maranathakerk zijn ook de kinderen uit de Maranathakerk welkom, zodat we nog meer met elkaar samen kunnen werken en plezier kunnen beleven.

We zoeken nog enthousiaste leiding voor de donderdagavond. Lijkt je dit leuk, neem dan contact op met Sabine van de Bovenkamp of Adriaan Lefeber