Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Inschrijven zeilweekend 2017

Geplaatst 25 apr. 2017 05:24 door Redactie Lichtkring
Van 25 tot 27 augustus 2017 vindt het weer plaats: het nu al legendarische zeilweekend! Jongeren uit de Lichtkring, de Maranathakerk en de Bron gaan dan een weekend zeilen in Friesland. Met gehuurde zeilboten gaan we dagtochten maken, met in elke boot een ervaren schipper. We verblijven in kampeerboerderij "De Treie Peppels", waar we gezamenlijk eten en gezellige activiteiten organiseren.
Elke jongere in de middelbare schoolleeftijd uit deze kerken mag zich aanmelden. De kosten zijn 75 euro per persoon, maar we vragen om een minimale bijdrage van 55 euro.
De inschrijving sluit op 23 juni. Wees er wel snel bij, want vol is écht vol!

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Op 30 juni is er een informatiebijeenkomst voor alle ingeschrevenen. Hopelijk tot dan!