Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Inschrijven zeilweekend 2019 is begonnen

Geplaatst 2 mei 2019 11:58 door Redactie Lichtkring   [ 2 mei 2019 12:00 bijgewerkt ]
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/zeilweekend%20%20150x150.jpg
Ook dit jaar gaan we in het eerste weekend na de zomervakantie met een groep jongeren, stafleden en schippers zeilen in Friesland. Al meerdere jaren organiseren we voor jongeren uit de verschillende PKN kerken in Alphen een succesvol zeilweekend. Naast het zeilen organiseren we een leuk weekend waar je met leeftijdsgenoten van allerlei activiteiten kunt beleven. 

Wanneer en waar? 
Het weekend van 6 – 8 september 2019 is geboekt om naar Heeg in Friesland te gaan, waar de zeilboten voor ons klaarliggen. Hiermee gaan we dagtochten maken, met in elke boot een ervaren schipper. We verblijven in kampeerboerderij “de Treie Peppels”, waar we kunnen eten en gezamenlijke activiteiten gaan organiseren. 

Kosten: 
Aan dit weekend zijn natuurlijk ook kosten verbonden. We proberen deze zo laag mogelijk te houden. De begroting komt uit op €80,- per persoon, maar vragen je om een minimale bijdrage van €60,- 

Voor wie is dit weekend bestemd? 
Alle jongeren van de Lichtkring, de Maranathakerk, de Bron en de Goede Herderkerk in de leeftijd van 13 – 20 jaar. Ben je de “20” net gepasseerd en wil je meehelpen met de organisatie van het weekend? Meld je dan ook aan via de website en geef het aan in het opmerkingen veld. Neem gerust ook een vriend of vriendin mee! 
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/Zeilweekend%202018%20kampvuur.jpg

Zin om mee te gaan???? 
Schrijf je snel in, want vol is vol! Klik hier om je in te schrijven. 

Binnen 2 weken na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.
Eind juni zullen we een informatieavond organiseren in de kelder van de Lichtkring, voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt.

Nu al behoefte aan meer informatie? Bel met één van de onderstaande personen:
John van der Nagel (476065)
Jurjen Bade (472115)
Sjoerd Smit (430032)
Peter Bruijnes (06-48980095) Maranathakerk

Comments