Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Jeugdkerk Plus

Geplaatst 7 sep. 2020 11:10 door Redactie Lichtkring
Met het nieuwe jaar start ook weer het nieuwe seizoen van Jeugdkerk Plus! Elke tweede zondag van de maand is iedereen die in de bovenbouw van de middelbare school zit welkom. In de Jeugdkerk Plus behandelen we elke maand een ander thema. Dit doen we met elkaar: het grootste deel gaat om meningen uitwisselen, luisteren naar elkaar en samen groeien.

We zijn een gezellige en tolerante groep. Weet dat je welkom bent, en neem gerust vrienden mee.
We hopen je snel te zien!

Data: 20 september (let op: 3e zondag van de maand), 11 oktober, 8 november, 13 december, 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni en 11 juli.
De Jeugdkerk Plus bijeenkomst begint altijd op dezelfde tijd als de kerkdienst: dus om 9:30 uur in de zomer (mei t/m september) en om 10:00 uur in de winter.

Meer informatie: Jelle van Doorn, jellevdoorn@gmail.com