Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Jong Alphen presenteert...

Geplaatst 13 sep. 2018 10:27 door Redactie Lichtkring
Jong Alphen organiseert het nieuwe seizoen weer allerlei activiteiten, noteer alvast de volgende data in je agenda:

18 november 2018
Jong Alphen Meet Up Jeugddienst
Jong Alphen organiseert in samenwerking met vijf kerken een gezamenlijke jeugddienst op zondagavond 18 november 2018. In de jeugddienst ontmoeten Alphense jongeren elkaar en worden geïnspireerd in hun geloof, samen met andere jongeren.

En in het nieuwe jaar:
1 februari 2019
Jong Alphen Sirkelslag Young
Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijdt je tegen meer dan 700 groepen in heel Nederland.

29 maart 2019
Jong Alphen ChurchBattle Sport
Het is goed om even uit te leggen wat een ChurchBattle is. Het is niet de bedoeling om jongeren uit andere kerken de hersens in te slaan, maar we gaan met elkaar wel (sportief) de strijd aan om de felbegeerde ChurchBattle Award.

Nieuwsgierig geworden naar deze activiteiten, klik dan hier voor meer informatie.