Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Kennismaking Basics

Geplaatst 11 sep. 2019 11:03 door Redactie Lichtkring
Op 6 oktober is de eerste basics van dit seizoen voor iedereen die in groep 7 of 8 van de basisschool zit. We zullen dit seizoen 9 keer bij elkaar komen en iedere keer een nieuw thema met elkaar behandelen. Dit kan gaan over geloven, de kerk, de bijbel, bijbelse personen, de eredienst, de christelijke feesten etc.. We gaan met elkaar in gesprek, doen een quiz of een andere creatieve verwerking.

Op 22 september zullen we na de kerkdienst kennis maken met elkaar in de ruimte op de 1ste verdieping van de Lichtkring. Zowel ouders als kinderen zijn dit moment van harte welkom. Het materiaal kan ingezien worden, vragen kunnen gesteld worden en er is gelegenheid om in gesprek te gaan met de basicsleiding en met elkaar. We hopen u / jullie de 22ste te ontmoeten.

Esmeralda, Esther en Annie