Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Kennismaking Els Klok en Lichtkring

Geplaatst 19 sep. 2020 14:23 door Redactie Lichtkring   [ 2 okt. 2020 09:40 bijgewerkt ]
Na de bevestigingsdienst met Els zal er op 7 oktober een kennismakingsavond plaatsvinden, zodat Els de gemeente kan ontmoeten en wij Els beter kunnen leren kennen. In het kort zal dat er als volgt uit gaan zien:

Om 18.00 kunnen alle kinderen van basisschoolleeftijd samen met Els friet komen eten in de jeugdkelder. Opgeven van de kinderen kan voor 6 oktober via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA5q0RsXwIbEm90T7H3qeOSjSMdfukHct2kxkwbFnc-XypEA/viewform?usp=sf_link

Om half 8 zal er een quiz worden gehouden in de kerkzaal. Voor Els leuk om ons te leren kennen en voor u leuk om uw kennis over de Lichtkring te testen. Omdat we als gemeente ook benieuwd zijn naar Els, zal zij deze avond ook graag uw vragen beantwoorden tijdens het interview dat volgt na de quiz. Vragen aan of voor Els kunt u voor 6 oktober insturen door het formulier in te vullen in de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc768dAGNNYmd5cKbVl0DjH4uAS37j-GAv4YMOPmPKsmaqoHQ/viewform?usp=sf_link. Ook kunt u deze vragen voor 6 oktober mailen naar introductie.indelichtkring@hotmail.com.

De quiz is online te volgen via kerkomroep en Facebook. Mocht u de quiz niet online kunnen volgen, kunnen we de quiz bij u door de bus doen. Dit ook graag doorgeven via introductie.indelichtkring@hotmail.com.

Voor de jongeren van de middelbare schoolleeftijd zal er deze avond een spel plaatsvinden. Dit zal om 21.00 gezamenlijk worden afgesloten in de hal van de kerk met wat drinken en iets lekkers. Via de catechese zullen jullie hier meer over horen!

We hopen op een mooie kennismaking, doet u mee?
Comments