Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Kerk- en schooldiensten + Kinderfeest

Geplaatst 12 nov. 2013 11:34 door Redactie Lichtkring

Komende zondag: twee kerk- en schooldiensten
Afgelopen dinsdag heb ik ze ontmoet: de kinderen van de basisscholen Mozaïek en de Fontein die al druk bezig met het voorbereiden van de kerk- en schooldienst a.s. zondag. Om 9.00 uur vier kleuterklassen van de Mozaïek. En om 10.30 uur vijf klassen, de groepen 1 t/m 4, van de Fontein. Iedereen is hartelijk welkom. Ouders van de kinderen, maar zeker ook de ‘gewone’, reguliere bezoekers. Overigens heel inspirerend en leuk om alle kinderen te ontmoeten. De kinderen van basisschool Mozaïek keken hun ogen uit in de kerk. Sommigen waren er nog niet eerder geweest. Op de Fontein heb ik aan de hand van een aantal voorwerpen, o.a. een kaars en een bijbel, met de kinderen gesproken over de kerk.

Kinderkerstfeest
Ook de voorbereidingen voor de kinderkerstviering op 24 december a.s. zijn van start gegaan. Dinsdag kwamen we met een groepje bijeen om te brainstormen. Over twee weken doen we dat weer. Samen met de kinderen willen we, mogelijk met zang en muziek, het kerstverhaal vertellen. Wordt vervolgd…

Greetz,

Martin Boon, Jeugdwerker.