Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Kinderkerk zondag 29 november

Geplaatst 26 nov. 2020 11:08 door Redactie Lichtkring
Zondag vieren we 1e advent! We gaan op weg naar het Kerstfeest, de geboorte van Jezus. Het thema van het project dat we bij de kinderkerk volgen is "Dicht bij het Licht".
Vandaag het hoofdstuk : Jezus is het licht voor de wereld.
Johannes 8: 12-19 dat gaat over het Loofhuttenfeest.

De kinderen die zich hebben aangemeld om het project thuis te gaan volgen, krijgen een tasje thuis met attributen die gebruikt kunnen worden tijdens het project.

Wie zich vergeten heeft aan te melden maar toch nog graag mee wil doen, kan nog een mail sturen naar erikagerrit@gmail.com. We hebben nog 2 tasjes over dus wie weet kunnen we je nog voorzien van het project thuis!

Ook kun je uiteraard gewoon inloggen op de site en wekelijks het programma volgen, Jezus is het licht voor de wereld - Bijbel Basics - debijbel.nl. Tijdens het kindermoment in de dienst kijken we elke week naar een filmpje van de zandtovenaar ook dit kun je uiteraard thuis nog even opzoeken!