Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Kinderkring

Geplaatst 16 apr. 2021 09:49 door Redactie Lichtkring
Lieve kinderen,

Op zondag 25 april zal er Kinderkring zijn.

De kinderkerk verzorgt een eigen dienst voor jullie tijdens de kerkdienst in de Lichtkring. We gaan samen naar het verhaal luisteren, lezen, spelen, knutselen en natuurlijk zullen Nino en Maggie ook nog van zich laten horen.

Vanwege de coronamaatregelen zal de Kinderkring buiten plaatsvinden. Houd bij slecht weer Facebook en de app in de gaten.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar zou je wel een briefje met je naam en telefoonnummer willen meenemen? We beginnen om 10.00 uur en zullen ongeveer om 11.15 uur klaar zijn. Je kunt ons vinden op het schoolplein.

We hopen jullie dan allemaal weer te zien. Het belooft een beestachtige boel te worden.