Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Meant to be?!

Geplaatst 7 nov. 2018 12:54 door Redactie Lichtkring
Wie ben jij eigenlijk? Waar ligt jouw bron? Hoe ben je bedoeld? En heeft God daar nog iets mee te maken? Deze vragen staan centraal in de Jong Alphen Meet-Up van 18 november 2018. In samenwerking met vijf Alphense kerken organiseert Jong Alphen voor de tweede keer een Meet-Up, een interactieve jeugddienst voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Ben je ouder dan 25 jaar? Zeker welkom, dan mag je boven zitten.

Corine Zonnenberg (Youth for Christ) denkt met ons na over het thema ‘Meant to be’. In deze jeugddienst wordt de muziek verzorgd door een combi-band. Na afloop is er een collecte voor het werk van Youth for Christ Van harte welkom om dit event mee te beleven: deel het in jouw kerk en netwerk!

Locatie
Groene Hart Topmavo (aula)
Henry Dunantweg 1
Alphen a/d Rijn

Tijd
Om 19.00 uur openen de deuren van Groene Hart Topmavo en staan fris, koffie en thee met iets lekkers klaar. Om 19.30 uur begint de dienst die tot 20.45 uur duurt. Na afloop is er nog gelegenheid om te borrelen en na te praten.

Meenemen (!)
In de Meet-Up heb je je smartphone nodig. Zorg dat je hem bij je hebt (al is dat meestal geen probleem).

Links
Bekijk hier alvast de lyric video van het nummer ‘Meant to be’ (Bebe Rexha) die ook een plaats heeft in de Meet-Up: https://www.youtube.com/watch?v=j5YSOabmFgw
En check de nummers voor de jeugddienst alvast via deze Spotify-link: https://is.gd/qkeTi2
Comments