Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Nieuws over het zeilkamp 2020

Geplaatst 30 mei 2020 06:49 door Redactie Lichtkring
In januari zijn wij als stuurgroep voor het zeilkamp 2020 voor alle jongeren uit de Lichtkring, de Bron en de Maranathakerk al weer bij elkaar geweest en hebben we een kampeerboerderij en valken gereserveerd voor het weekend van 4, 5 en 6 september. Maar ja…….het is inmiddels allemaal anders. We kunnen op dit moment niet met elkaar naar de kerk, de middelbare scholen zijn tot nu toe deels dicht, elkaar ontmoeten is lastig en om te zeilen met een afstand tussen elkaar van 1,5 m zijn valken toch echt te klein.

Aan de andere kant: alle maatregelen worden inmiddels wat versoepeld en misschien kan er in september al weer veel meer. Daarom willen wij nu nog geen beslissing nemen of we wel of niet gaan zeilen.

Begin juli komen wij als stuurgroep opnieuw bij elkaar en bespreken we wat er in wel en niet kan en zullen wij iedereen informeren. Als het even kan vragen wij jullie dan om in te schrijven voor het kamp en gezellig met ons mee te gaan, als blijkt dat het kamp niet door kan gaan, dan schuiven we de reservering voor het kamphuis en de valken gewoon door naar 2021 en gaan we dan weer met z’n allen op pad.
Wordt vervolgd en tot die tijd: zorg goed voor elkaar!

Ahoy,
Sjoerd, Jurjen, John, Rob en Peter