Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Nieuws van de jeugdwerker

Geplaatst 13 apr. 2014 23:41 door Redactie Lichtkring

Paas-event en overnachten in de kerk
A.s. zaterdagavond 19 april om 23.00 uur, de avond voor Pasen, is het Passion-event. Het is een viering voor en door jongeren en eigenlijk iedereen die jong van geest is (en wie is dat niet?). Zo zal de jongerenband van zich laten horen. Vocaal ensemble tekent voor de vertolking van de liederen. Denk daarbij een heel aantal creatieve verwerkingen, ook in de Bijbellezingen, en het wordt hopelijk een bruisend en spannend geheel. Wie weet heeft het iets weg van de Passion die aanstaande donderdag weer op TV wordt uitgezonden.
Na de activiteit is het mogelijk te blijven slapen in de jeugdkelder voor jongeren in de leeftijd van ongeveer 16 t/m plusminus 24 jaar. KOALA, de groep door en voor jongeren, zal activiteiten aanbieden, waaronder ook slapen. ’s Ochtends zal er een heerlijk ontbijt worden verzorgd. Wil je erbij zijn? Geef je dan wel even op. Dat kan bij Anne van Doorn: annevdoorn@live.nl.

Evaluatie catecheses
Op 23 april zijn alle catecheten hartelijk welkom bij de slotbijeenkomst. Met elkaar sluiten we dan het catecheseseizoen af. We blikken terug op het afgelopen seizoen. Hoe zijn de nieuwe methodes bevallen? En we kijken vooruit. Hoe willen we het komende seizoen aanvliegen? Om 20.00 uur zijn alle catecheten hartelijk welkom in de Lichtkring.

Tot slot
Vreemd om te merken dat mijn afscheid als jeugdwerker in de Lichtkring naderbij komt. Tot half mei loopt mijn contract en word ik ook nog goed beziggehouden met allerhande zaken. Van 28 april t/m 2 mei ga ik ook nog een paar dagen weg. Het is inspirerend en leerzaam om hier jeugdwerker te zijn, zeker ook door de ruimte die er is in de gemeente voor allerlei (nieuwe) vormen, de vele, vele betrokken vrijwilligers en, last but not least, mijn collega’s Kees en Ronelle. In de dienst van 25 mei neem ik officieel afscheid. Dan schud ik iedereen graag nog eens de hand.

Hartelijke groet,
Martin
Comments