Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Nu ook “Lichtkring|Nieuws - Jeugd”

Geplaatst 12 dec. 2012 06:53 door Redactie Lichtkring
Met onze nieuwsbrief, Lichtkring|Nieuws, willen we actueler, completer en gerichter communiceren als aanvulling op onze papieren uitgaven. Inmiddels ontvangen vele gemeenteleden deze email nieuwsbrief en hebben we veel positieve reacties ontvangen. 


Recent zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden bijgekomen: 

Facebook: Het is nu ook mogelijk nieuws via onze Facebook pagina (PKN-Lichtkring) te volgen, of zelfs de nieuwsberichten op uw eigen Facebook pagina te ontvangen door een “Like” van onze pagina. 

Frequentie: Kies nu zelf hoe vaak u Lichtkring|Nieuws wilt ontvangen: wekelijks of zodra er nieuws is. 

Jeugd: Vanaf nu kunt u ook de optie “jeugd” kiezen voor nieuws door en over het jeugdwerk.

U kunt dus nu ook aangeven welke informatie u wilt ontvangen - er is nu een extra optie “Jeugd”. Lichtkring|Nieuws - Jeugd is speciaal voor jongeren EN ouders (en belangstellenden). Hierin kan de leiding van het jeugdwerk nieuws aangekondigen bv. over de jeugdkerk, kindernevendienst, twitterdienst of ander nieuws voor de jeugd. In een later stadium zullen we ook hier social media weer aan toevoegen - waar ook een mogelijkheid is voor onderlinge communicatie. De jeugd editie wordt gecoördineerd door de Jeugdraad in samenwerking met het communicatieteam. Leiding in het jeugdwerk kan nieuws aanleveren aan: jeugdraad@pkn-lichtkring.nl.

Wilt u Lichtkring|Nieuws wilt ontvangen of de optie “Jeugd” toevoegen, ga dan naar www.pkn-lichtkring.nl of ga naar “Mijn voorkeuren wijzigen” in de nieuwsbrief email.

Namens Jeugdraad en Communicatieteam
Comments