Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Overstapdienst

Geplaatst 21 mei 2021 11:51 door Redactie Lichtkring
Beste groep-achter,

Het is bijna zover dat je afscheid moet nemen van de basisschool, van je klasgenoten, juffen en meesters. Na de zomervakantie ga je namelijk naar de middelbare school. Dat vind je misschien best een beetje spannend, maar hopelijk ook vooral leuk.

Ook in de kerk zal het voor jou allemaal een beetje anders gaan. Tot nu toe kon je naar de kinderkerk en basics toe, maar dat zal straks ook veranderen.

Op zondag 27 juni 2021 is dan ook het moment dat jij met nog een aantal andere kinderen zult overstappen naar de ‘gewone dienst’. Deze overstapdienst zal geleid worden door dominee Els Klok. Van tevoren zou zij jullie heel graag willen ontmoeten om samen de overstapdienst voor te bereiden. Zij wil jullie dan ook voor woensdagmiddag 9 juni om 12.30 uur in de Lichtkring uitnodigen om samen te lunchen. Vanaf 12.15 uur staat de deur van de Lichtkring voor je open. Kom je ook?

We zouden heel graag willen weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je om vóór 1 juni door te geven of je mee doet met de overstapdienst en of je er ook op 9 juni bij bent. Je kunt dit per mail doorgeven aan: Priscilla Westerink: p.n.westerink@gmail.com

Groetjes van de leiding van de kinderkerk en basics