Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Project “de kleine avondmaalscatechese” bij de kindernevendienst

Geplaatst 14 jan. 2013 23:33 door Redactie Lichtkring
Binnenkort start het project “de kleine avondmaalscatechese” bij de kindernevendienst.  Drie zondagochtenden achter elkaar zal in de kindernevendienst - in alle vier de groepen - aandacht besteed worden aan het avondmaal, de eredienst en de doop.

We starten zondag 27 januari met het avondmaal. Deze dienst wordt het Heilig Avondmaal ook in de kerk gevierd. Zondag 3 februari gaan we het hebben over de eredienst. Zondag 10 februari is er een doopdienst en zullen wij in de kindernevendienst  van alles rondom de doop behandelen. We zullen deze drie zondagen door middel van de verhalen, liedjes, plaatjes, vragen en verwerkingen aandacht besteden aan deze belangrijke onderdelen van de kerkdienst. We hopen alle kinderen deze drie zondagochtenden in de kindernevendienst te zien.

Namens de leiding van de kindernevendienst,
Annie Tol