Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Taart bij basics, mooie afsluiting van het seizoen

Geplaatst 15 jun. 2015 09:57 door Redactie Lichtkring   [ 16 jun. 2015 02:44 bijgewerkt ]
Zondag 7 juni was de laatste keer basics van dit seizoen. Deze bijeenkomst ging over de droom van de profeet Jesaja (65: 17-25). We bespraken wat een profeet is en doet en lazen het bijbelgedeelte uit “de bijbel in gewone taal. Vervolgens gingen de kinderen in groepjes verschillen bedenken tussen de wereld waarin wij nu leven en de wereld die komt. We bespraken ook wat je zelf kan doen om de wereld nu al een beetje mooier te maken. Allerlei initiatieven en goede doelen om aan te werken en te geven werden genoemd.
Al smikkelend van een heerlijk stukje taart, gebakken door Anneke Edel, werden quiz vragen over het afgelopen basics seizoen beantwoord en besproken. Daarna was het alweer tijd om naar de kerkzaal te gaan.
Na afloop van de dienst hebben we met enkele kinderen een aantal goede doelen aan de diaken doorgegeven met de vraag om daar ook een keer een gift aan te geven of om er een keer voor te collecteren.

Groeten van de leiding, Esther, Mark en Annie

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/taartbijbasicsmooieafsluitingvanhetseizoen/taart%20(2).jpg

Op de foto de door Anneke speciaal voor Basics gemaakte mooie versierde taart.

Comments