Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Voor alle groep achters!

Geplaatst 29 mei 2019 11:01 door Redactie Lichtkring
Binnenkort gaat er voor jou een heleboel veranderen; je neemt afscheid van de basisschool, van veel bekende klasgenoten, juffen en meesters.

Na de vakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Dat is leuk, maar ook spannend, omdat je niet precies weet hoe het daar allemaal zal gaan verlopen.

Ook in de kerk blijft het voor jou niet hetzelfde. Tot nu toe kon je naar de kinderneven-dienst en basics toe. En ja… ook dat gaat veranderen!

Op zondag 30 juni 2019 willen we erbij stilstaan, dat jij met nog een aantal kinderen “overstapt” naar de “gewone dienst”. Dominee Anne-Marie van Briemen leidt deze kerkdienst en wil jullie heel graag van te voren ontmoeten. Om te horen hoe jullie het in de kinderkerk & bascis hebben gehad en om samen de overstapdienst voor te bereiden. Dat is op dinsdagmiddag 11 juni om 15.30 uur in de Lichtkring. Fijn als je daarbij kunt zijn!

Om er voor te zorgen dat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen willen we je vragen om vóór 4 juni door te geven of je mee doet met de overstapdienst en of je er dus ook 11 juni bij bent. Je kan je reactie per mail doorgeven aan: p.n.westerink@gmail.com

Groetjes van de leiding van de kindernevendienst van groep 7-8 en basics,

Dita van Dijk, Marion de Groot, Renske Pison, Priscilla Westerink, Esther Prins, Annie Tol en Esmeralda Neven