Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Zondag 6 september weer jeugdkerk

Geplaatst 30 aug. 2020 05:40 door Redactie Lichtkring
Beste leden van de jeugdkerk,

Aanstaande zondag is er weer jeugdkerk. De eerste van een nieuw seizoen. Met name alvast een welkom aan alle overstappers!
Hopelijk hebben jullie zaterdag veel plezier en veel mooi weer met zeilen, dan kunnen jullie zondagochtend bij ons bijkomen en bijkletsen. Het onderwerp is in handen van Lona en Henny.
Menno, Annick en Rianne zijn er ook.

Jullie zijn allemaal om 9.30 van harte welkom. Het is de bedoeling dat jullie via de eigen ingang naar de jeugdkelder komen, dus niet door de hoofdingang de kerk in, maar via de deur naast de toren. Dit alles i.v.m. Corona. Verder geldt dat we registreren wie er aanwezig is, maken we extra schoon en hoeven jullie onderling geen 1,5 meter afstand te houden, maar.... doen wij dat als leiding wel naar jullie toe. We hopen zo met elkaar een gezond en gezellig seizoen tegemoet te gaan.

Hartelijke groet,
Elly