Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Zondag 7 april jeugdkerk

Geplaatst 2 apr. 2019 10:31 door Redactie Lichtkring
Beste jongeren,
Aanstaande zondag is er weer jeugdkerk. Deze keer is het thema "Er achteraan". Wil je weten wie we gaan volgen en hoe dat kan, kom dan zondagochtend naar de jeugdkelder.
De eerst volgende jeugdkerkbijeenkomst is daarna op 2 juni. (5 mei gaat niet door i.v.m. de mei-vakantie). En omdat we elkaar dan wel heel lang niet zien, hierbij alvast het verzoek om 24 mei in jullie agenda's te reserveren. We hebben bedacht dat het ons leuk lijkt om dan met elkaar pannenkoeken te eten, verzorgd door onze 'panzania-groep' en om daarna met elkaar een leuke film te kijken. Vanaf 18.30 is iedereen welkom in de jeugdkelder. Kosten een bijdrage voor de 'panzania-groep', voor het Ilula Orphan Program (weeshuis in Tanzania)
Groetjes, Nora, Lona, Henny, Elly