Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

zondag geen jeugdkerk

Geplaatst 1 jul. 2019 11:08 door Redactie Lichtkring
Beste jeugdkerkleden.

Aanstaande zondag is er geen jeugdkerk. Het jeugdkerkseizoen van 2018-2019 zit er op. Jullie zijn vast bezig met de laatste loodjes van het schooljaar. Als ik goed geïnformeerd ben hebben jullie komende week toetsweek. Zet hem nog even op!

Wij als leiding vonden het afgelopen jaar erg gezellig. We hebben serieuze gesprekken gevoerd en veel plezier gehad. Zo hebben we ontdekt dat jullie echte toneelspelers zijn, die bijzonder goed kunnen improviseren. Ook lusten jullie een heel veel pannenkoeken, zijn er echte filmliefhebbers onder jullie en echte spelletjes fanaten.

We hopen jullie allemaal weer te zien op zondag 1 september. Nou ja allemaal..... een aantal van jullie schuiven natuurlijk door naar de jeugdkerk plus. Gelukkig zijn er ook weer overstappers die we dan van harte welkom gaan heten.

Hartelijke groet,
Elly