Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Zondag Jongeren Challenge om 16 uur

Geplaatst 25 nov. 2020 06:57 door Redactie Lichtkring
Zondagmiddag is het dan zover, de jongeren Challenge in de Lichtkring!
Er zijn zo’n 28 jongeren aangemeld om de dienst in de Lichtkring live mee te beleven.
Ben jij een van degenen die naar de lichtkring komen, dan vragen we je wel om bij het lopen door de kerk een mondkapje te dragen. En natuurlijk vragen we je om niet naar de kerk te komen, als je corona gerelateerde klachten hebt.

Het belooft een mooie viering te worden! Een kleine band speelt pop en praisenummers, Ds. Anne-Marie van Briemen denkt met ons na over het thema en we spelen een kort uitdagend spel met elkaar!
Vanuit de Goede Bron, Maranathakerk en Adventskerk doen groepjes jongeren op afstand met ons mee. Zij kijken mee via KerkTV en kunnen op een aantal momenten foto's, reacties en gebeden aanleveren via Padlet.(klik hier

Ook thuis kun je nog meedoen en via Padlet een digitale bijdrage leveren.
Wil je thuis ook het spel meespelen, laat dat dan even weten, dan zorgen we dat je de speluitleg krijgt.

Heb je na de dienst behoefte om met Ds. van Briemen en elkaar na te praten over de uitdagingen in leven en geloven, dan ben je van harte welkom in de Zoombijeenkomst! Of je nu thuis gekeken hebt of in een van de kerken aanwezig was. De Zoom zal kort na afloop van de dienst geopend worden, maar we houden er rekening mee dat jongeren uit de kerken eerst naar huis kunnen. Voor degenen die op afstand meekijken, zal de band nog een paar nummers herhalen tot de Zoom geopend is. Klik hier voor de zoom.

We hebben er zin in, tot zondag, we beginnen om 16 uur!

Bij vragen of om je aan te melden voor thuisdeelname, mail: kukler01@hetnet.nl

Het Challenge team