Actueel‎ > ‎Nieuws jeugd‎ > ‎

Zonnebloemen - JongerenChallenge

Geplaatst 17 mrt. 2021 05:30 door Redactie Lichtkring
Hallo allemaal, hoe gaat het met de zonnebloemen? Is het jullie gelukt om de prille, kwetsbare stekjes die we jullie brachten met veel liefde op te kweken tot een wat stevigere plant? 
Hebben jullie af en toe een liedje voor de plantjes gezongen, zoals onze “groenadviseurs” aangaven in de Challenge? En de bolchrysant, begint daar al een knop in te komen? We zijn heel benieuwd!

Het idee is dat je rond Pasen jouw plantje(s) doorgeeft aan iemand die wel een zonnestraaltje kan gebruiken. Als je niemand kan verzinnen aan wie je jouw plantje door kunt geven, laat het dan even weten.
Stuur vooral foto's van je plantje op naar kukler01@hetnet.nl, dan kunnen we de resultaten met Pasen laten zien. In padlet plaatsen mag natuurlijk ook.

Ter info voor wie de JongerenChallenge gemist heeft: voor de dienst van 21 februari brachten we op 40 adressen jongeren stekjes van zonnebloem/ bolchrysant met de vraag ze op te kweken en met Pasen door te geven aan een ander.

Groetjes, Het Challenge team
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-jeugd/_draft_post/Challenge%20samen.jpg?attredirects=0

Comments